Седмицата предоставя нови възможности за действие.  На 2-ри март е

...
Седмицата предоставя нови възможности за действие.  На 2-ри март е
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 28 февруари до 6 март

Седмицата дава нови благоприятни условия за деяние.  На 2-ри март е Новолунието в Риби. Това е последният знак, надлежно последният месец от шестте –ин месеца в годината. Край и подготовка за ново начало! Една част от събитията ще се развиват съгласно заложената посока, а други ще бъдат преобразуващи или ще са вследствие на нови трендове и благоприятни условия.

Седмица, в която обществената интензивност ще пораства. Водещи ще бъдат въпроси, свързани с финансовото положение и сигурността. С прекосяването на планетата на дейностите и интензивността в знака Водолей в продължение на към два месеца връзката, информацията, общуването, шерването сред хората ще бъдат водещи. Активират се дейностите, свързани с нуждата от нов метод, сливане на старания към избрани дела, хрумвания и прогресивни благоприятни условия.

Новолунието в Риби ще подчертае силата на интуитивно взетите решения, значимостта на духовността в живота на човечеството, търсенето на смисъл и по-високи идеали. Ще се задействат въпроси, свързани с безконечната тематика за баланс сред материалното  и духовното в живота ни.  В тази част от годината имунитетът и виталните сили са намалени, добре е да се вземат превантивни ограничения. Тези, които към момента не са подготвени със своите решения, могат да изчакат прекосяването на слънцето във водещия и лидерски знак Овен, което е на 20-ти март.

ОВЕН

През тази седмица интензивността ви ще бъде ориентирана главно към вашата съществена активност и кариера, взаимоотношение в групи и организации. Първите стъпки към този момент сте ги създали, в този момент се нуждаете от реализиране на непоклатимост, структуриране, връзка и  преосмисляне. Избягвайте прибързани решения, само че в случай че към момента не съумявате да се контролирате, събитията ще ви накарат да поемете отговорност при недомислени дейности. До 6 март работното ви място към момента е зона на напрежение и конфликтни обстановки. Канализирайте силата си в това, което желаете да постигнете, избягвайте спорове с вашите шефове и престижи. Възможно е задания от предишното да се задействат с нова мощ. Бъдете дейни в посока взаимоотношение с другите, уловете новите благоприятни условия. Укрепете връзките и контактите, които могат да ви бъдат потребни. Месец март за огромна част от вас е по-скоро подготовка за новото, което ще започнете или ще настъпи в живота ви след рождения ви ден. Довършвайте и финализирайте стартирани действия, планове, процеси. Погрижете се за здравето си като си дадете повече време за отмора.

ТЕЛЕЦ

Месец март внася доза успокоение, само че и нови благоприятни условия. След 2-ри март доникъде на месеца имате опция да предприемете съответни дейности към осъществяване на вашите цели или проекти, свързани с развиването ви в бъдеще. Важно е да бъдете инициативни. Повечето от вас получават мощна поддръжка от страна на колектива, сътрудници или шефове. Това внася спомагателна доза сигурност и мотивация във вас. Възможни са нови хрумвания или оферти, които да доведат до структурни преобразования във вашата активност. Пред някои от вас се обрисува нов стадий, в който ще осъществят дълго мечтаните промени, свързани с работни процеси, кариерно развиване. Други е допустимо да доближат до издигане при положение, че изискванията на труд го разрешават. Все отново, в случай че получавате постоянни и удовлетворителни приходи, за някои ще бъде значимо да запазят заемани позиции. Всичко е релативно, а резултатите и разновидностите зависят от това, което е направено в минал стадий.

БЛИЗНАЦИ

Силна седмица, в която макар дребното работни дни можете да зададете една нова посока в живота си. Информационният поток, който доближава до вас, ви дава нови благоприятни условия, належащо е да бъдете гъвкави и да експериментирате като започнете нещо ново и вдъхновяващо ви. През целият месец март вашата работа или кариера ще бъдат главната сфера, в която можете да извършите основни промени, да повлияете или да вложите силата си. Сега е времето, когато в оптималната степен можете да употребявате знанията си, информацията, контактите си и всичко, което сте вие самите(в най-хубавата ви страна), с цел да постигнете освен това, което вие желаете, само че и да въздействате върху  избора на посока и при другите. Активирайте се в посока осъществяване на задачите, които обмисляте отдавна. За някои се отварят прелестни благоприятни условия за образования, пътувания в чужбина, разширение границите на съществуващата активност. Бъдете деликатни и на работното място  пазете гърба си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР